Informatii Afiliere

Unele dintre postarile noastre contin link-uri afiliate. Daca faceti click pe un astfel de link afiliat si ajungeti sa faceti o achizitie, vom primi un comision de la vanzator. Suma pe care o platiti pentru produs nu creste.

Aceste comisioane de afiliere ne ajuta sa continuam cu articole de blog.

Politica noastra de publicitate

Bannerele sau reclamele pop-up nu au fost niciodata pe placul nostru. Credem ca acestea ingreuneaza consumul de continut si il intrerup pe cititor in moduri care nu il ajuta in ceea ce vrea sa obtina. De aceea, am ales sa nu folosim deloc publicitatea traditionala, am ales in schimb, linkurile afiliate.

De ce link-uri afiliate?

Credem ca utilizarea linkurilor afiliate este un model de afaceri mai bun decat anunturile traditionale. In primul rand, exista problema intreruperii cu anunturile obisnuite pe care am mentionat-o mai sus. In al doilea rand, anunturile traditionale nu ofera nici o valoare reala mai mult decat aceea de a informa cititorul despre un anumit produs.

Veti observa ca fiecare produs la care ne legam prin intermediul unui link afiliat are o descriere a ceea ce este, de ce cititorul ar trebui sa-l ia in considerare, plus adesea care sunt avantajele si dezavantajele sale. In acest fel, cititorul primeste un anumit context cu privire la link-ul in cauza si poate decide daca vrea sa verifice sau nu acel lucru.

Deseori, linkurile noastre afiliate sunt folosite in comparatii si recenzii directe, care ofera cititorului si mai multe informatii practice despre produsul in cauza.

Publicarea acestui continut ii ajuta pe cititorii nostri sa economiseasca timp si stres atunci cand se gandesc ce sa cumpere (produsul X vs. Y). Ne propunem intotdeauna sa va spunem care este cel mai bun „lucru” intr-o anumita comparatie si ne punem reputatia in joc.

Recomandarile pe care le facem sunt rezultatul unei analize aprofundate, al testelor si al orelor de munca petrecute pe o singura resursa de blog, comparatie sau recenzie.

Link-urile afiliate ne fac partinitori?

Probabil ca va intrebati daca utilizarea linkurilor de afiliere nu ne face partinitori sau nu ne influenteaza judecata.

Raspunsul scurt este nu. Dar este mai profund:

Recomandarile noastre sunt intotdeauna facute in intregime de catre scriitorul care lucreaza la un anumit articol si nu sunt influentate de afilierile noastre pe piata. Redactorul este cel care are intreaga autoritate si independenta de a numi solutia in functie de analiza si concluziile sale.

Ne afiliem doar cu marci recunoscute si produse de calitate. Acest lucru face ca recomandarea lor sa fie foarte usoara si intuitiva.

In termeni simpli, nu spunem niciodata ca un anumit produs este grozav pentru ca suntem afiliati cu el. Este invers: ne afiliem doar cu produse pe care noi le consideram bune si utile.

De ce va spunem acest lucru?

In primul rand, este ilegal sa nu dezvaluiti afilierile, dar, in afara de asta, am decis sa profitam de aceasta ocazie si sa optam pentru transparenta totala.

Lista completa a afilierilor noastre:

Gazduire:

Agentie Web
Hosting Wordpress
Reclama & Publicitate

Pentru reclama sau articole scrise, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@wp-plugins.ro sau prin formularul de contact